Krisztián* 2009.12.17. 13:46

Beköszöntő

Köszöntöm a blogomra kattintó olvasót!

 

Napjainkban különböző oldalak jönnek létre, amelyek gyűjtenek valamit. Például hétköznapi mocsokságokat, közlekedési problémákat, kritizálható jelenségeket. Azonban ezek között sokaknak hiányérzete támad. Nem találnak olyan oldalt, ami rövid kis írásokkal a szépséget, kedvességet, örömöt gyűjtené össze.

 

Számukra szól ez az oldal. Azoknak, akik a munkahelyi nehézségek (netán a munkakeresés), a családi konfliktusok, a mindennapi küszködések között arra vágynak, hogy kicsit feltöltődjenek. Azoknak, akik a leveleik megnézése után nem sajnálnak egy kattintást erre. Mindenkinek, aki igényli a pozitív megközelítést.

 

Az oldal azonban nem valamiféle vallási, filozófiai vagy ezoterikus honlap. A saját írásaim, gondolataim és az általam átélt élmények gyűjtőhelye. Azonban nem én vagyok a lényeg, ezért magamról nem is írok, csak amennyi a történethez kell. A lényeg az a jelenségekben van. Lehet, hogy az olvasó is átélt hasonlókat, ő is elgondolkodott már a témán, netán valami régi emléket idézek fel benne. És ez számít, hogy ön egy kis kellemességet érezzen az olvasás közben.

 

Remélem, hogy sikerül kiragadnom önt a mindennapokból, és kellemes élményekkel fogja megnyomni az x jelet a képernyő jobb felső sarkában.

 

Szeretettel várom legközelebb is: Krisztián

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pozitivelmeny.blog.hu/api/trackback/id/tr181604402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása